Jordy Brouwers (l) en Willem-Jan van de Kerkhof (r)
Jordy Brouwers (l) en Willem-Jan van de Kerkhof (r) Foto:

Willem-Jan van de Kerkhof erelid Budoclub Beek en Donk

Sport

Beek en Donk - De jaarvergadering van Budoclub Beek en Donk stond dinsdag 26 april op de agenda. Tijdens deze vergadering stond onder andere de bestuursverkiezing op de agenda. Janny van de Bogaart, Wil op den Buijsch en Jordy Brouwers waren aftredend en herkiesbaar. Zij zijn alle drie herkozen in het bestuur.

Suzanne Beckers was ook aftredend maar niet herkiesbaar. Suzanne heeft zeven jaar deel uit gemaakt van het bestuur en was met name actief in het organiseren van activiteiten zoals het kamp en andere evenementen. Maar ook een taak als gastvrouw voor de vrijwilligers en scheidsrechters kon je Suzanne wel toevertrouwen. Haar creativiteit zal zeker gemist worden en daarom werd ze ook in het zonnetje gezet. 

Ook Willem-Jan van de Kerkhof nam afscheid. Willem-Jan is sinds 1986 actief geweest in het bestuur. Met name in de organisatie van het nationaal judotoernooi was Willem-Jan zeer actief. Met zijn eigen geschreven programma zorgde hij ervoor dat het toernooi op rolletjes liep. Maar ook de huidige website is door Willem-Jan ontworpen. Willem-Jan is ook vele jaren zelf actief geweest als Budoka, maar ook als scheidsrechter. Ook zijn gezinsleden zijn allen lid geweest van de club. De band is dus altijd heel hecht geweest. Wegens zijn verdiensten en betrokkenheid is Willem-Jan daarom tijdens zijn afscheid benoemd als erelid van onze vereniging. Budoclub Beek en Donk zal Willen-Jan en Suzanne gaan missen.