Afbeelding

Budoclub Beek en Donk op bezoek bij JV Mierlo-Hout

Sport Sport

Beek en Donk - Judovereniging Mierlo-Hout organiseerde op zondag 2 oktober een lage banden toernooi. Lage banden toernooien zijn toernooien voor met name beginnende judoka’s. Het animo bij de Beek en Donkse judoka’s om deel te nemen aan het toernooi was groot. Liefst 14 judoka’s hadden zich aangemeld. 

De verklaring hiervoor was dat de judoka’s afgelopen seizoen, maar aan weinig toernooien deel hadden kunnen nemen. Door corona werden er maar weinig toernooien georganiseerd. De uitslag was als volgt: 1e: Sten Rovers; Senna Korsten; Xavier Wernaart; Boet Huijgens; Daan vd Bogaart, 2e: Nick Verbakel; Winsten Schmeits; Tom vd Bogaart, 3e: Jonas Buikema; Thijs Migchels; Han van Lent; Siem Rooijakkers, 4e: Arvin Schmeits en 6e: Olaf Wernaart.

Budoclub Beek en Donk feliciteert alle judoka`s met hun prestatie. Doordat het toernooi in blokken werd afgewerkt en dus veel judoka’s al op tijd klaar waren, konden ze helaas geen complete groepsfoto maken. Daarom een foto van de judoka’s die in het laatste blok hebben gejudood, van links naar rechts: Thijs, Daan, Jonas, Tom en Siem.