Afbeelding

Goede start seizoen Krijgsman Soranus

Sport Sport

Lieshout - Na de zomervakantie waren de leden weer blij om eindelijk het trainen van afgelopen maanden om te kunnen zetten naar wat punten voor de eerste bondswedstrijd op de 25 meter. Met een warm welkom bij handboogvereniging Houts Welvaren in Mierlo-Hout was het aan de schutters van Krijgsman Soranus om de competitie te beginnen in stevige schoenen en een mooi begin te maken aan dit nieuw seizoen. 

Echt strijd werd er niet geleverd. Het was vooral weer een mooi samenkomen met collega schutters van andere verenigingen die ze al lange tijd niet gezien hadden. Ondanks deze afleiding waren de prestaties zeker noemenswaardig en begonnen ze weer met een goede slag. De onderlinge uitslagen waren als volgt; Willem Bekx 233, Arjan v/d Heuvel 219, Rik vd Westerlo 217, Paul vd Broek 213, Martien v Deurzen 170, Nelly vd Laar 169 en Theo vd Laar 166.

Ze willen eenieder die geïnteresseerd is om deze hobby te beoefenen graag verwelkomen. Vrijwel iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur (jeugd vanaf 19.00 uur) bent u van harte welkom om op de baan in Lieshout te komen trainen/proberen. Dit is de eerste drie maanden geheel kosteloos. De baan bevindt zich bij manege de Raam (naast de Runnersclub).