Afbeelding

Winterseizoen T.S.C. Aan de Wielen

Sport Sport

Aarle-Rixtel - De dagen worden weer korter en de temperatuur daalt, het winterseizoen komt eraan. Voor Aan de Wielen betekent dit dat het avondfietsen door de week stopt, daarnaast komen de fietstochten op zondagochtend te vervallen. Daarvoor in de plaats komen er de gebruikelijke winteractiviteiten zoals het kaarten, fitnessen en crossen. 

Dit jaar heeft Aan de Wielen op de tweede zondag van het nieuwe jaar op 8 januari zijn veldtoertocht en in het vroege voorjaar op 2 april de graveltocht. Traditiegetrouw is er dit jaar ook weer een cross club-competitie die uit vier crossen bestaat. Op 13 november, 11 december, 15 januari en 12 februari bij de Duvelsberg in Lieshout. Ben je geen lid maar wil je een keer meedoen dan kan dat buiten mededinging. 

Gedurende de winterperiode zijn er op de zondagen club veldtoertochten, ook hier geldt: ben je geen lid, je kan altijd met meerijden. Op tweede kerstdag is volgens traditie de Kerstspeurtocht waar iedereen mee kan doen. Na zwaar tafelen op eerste kerstdag is de speurtocht voor velen een leuk familie-uitje waar leuke prijsjes te verdienen zijn. Met de Runners Club Lieshout houdt Aan de Wielen op 29 januari de koppelcross, een evenement met vaak een verrassende uitslag. Naast de eigen georganiseerde activiteiten nemen de leden ook deel aan veldtoer- en graveltochten in de regio. Zoals je kan lezen houdt T.S.C. Aan de Wielen geen winterslaap. Meer informatie over de club en activiteiten kan je lezen op de website www.aandewielen.nl.