Afbeelding

Heren recreanten Bedovo gaan aan kop

Sport Sport

Beek en Donk - In verband met de herfstvakantie heeft de recreantencompetitie een weekje stilgelegen. De heren van team Sportshop Laarbeek gingen deze rustperiode als koploper in. In de 1e klasse hebben zij 11 punten uit vijf wedstrijden verzameld, precies genoeg om Verhofstad/Ridderhof met één punt onder zich te laten. Ook de dames van Buitenzinnig doen het niet onverdienstelijk. In de 1e klasse bij de dames vallen zij net buiten de top drie.

Pas één keer gingen de heren recreanten van Bedovo onderuit dit seizoen. Tegen Idem 1 wisten zij een aantal weken terug net niet te winnen en werd het 1-2. Daarnaast zijn de heren ongeslagen en wisten zij ook al van directe concurrent Verhofstad/Ridderhof met 2-1 te winnen. Deze week spelen de heren tegen hekkensluiter HMS Networks. Hopelijk kan daar dus nog een zegen aan worden bijgeschreven en daarmee een versteviging van de koppositie.

De dames van Buitenzinnig kenden een valse start van de competitie. Tegen Biemans accountants gingen zij in hun eerste wedstrijd met 3-0 ten onder. Daarna herpakten zij zich echter en wonnen ze drie wedstrijden op rij. Dit bracht hen naar een knappe plek in de bovenste regionen van de ranglijst. In de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie moest Buitenzinnig drie punten verstek laten gaan tegen de Golden Oldies. Deze week staat een wedstrijd tegen nummer twee Women at Work op het programma. Hopelijk kunnen de dames stunten en zo aanhaken bij de top.

In de Nevobo-competitie had Bedovo een pittige week. Zowel Van der Vliet bedrijfswagens Dames 1 als Cafe Thuis Dames 2 waren niet opgewassen tegen hun tegenstander. Somos/Activia en Spirit gingen er met de 4-0 winst vandoor. Schoolpleinadvies.nl Meisjes A moest met krappe bezetting aantreden tegen de meiden van VC Riethoven. Het werd een waar volleybalgevecht waarin Bedovo in vijf spannende sets knap aan het langste eind trok: 3-2.