Afbeelding
Foto:

Competitie Biljartclub ‘t Centrum

Sport Sport

Beek en Donk - Waar vorige week in verband met het plaatsen van een scheidingswand niet gespeeld kon worden bij Biljartclub ‘t Centrum, werd afgelopen maandagmiddag de competitie hervat. Na al die oliebollen en lekker eten van Kerstmis was het voor sommige spelers weer even wennen om hun beste spel te laten zien.

De wedstrijd van Henk Verhappen tegen Lowie Meinhardt in klasse A was meteen een graadmeter van hoe sommige spelers uit hun winterstop komen. Lowie ging letterlijk als de brandweer met een serie van 8 met de opstoot, en vervolgens stond het scorebord na 8 beurten op 41 caramboles tegen de 13 van Henk. Na nog een mooie serie van 11 caramboles in de 16e beurt was het duidelijk dat Lowie de partij naar zich toe trok. De laatste zeven beurten, waar Henk nog 16 caramboles maakte, kwamen te laat. Lowie eindigde de partij in 23 beurten met een mooi gemiddelde van 3,08 en was de terechte winnaar van deze partij. Henk bleef steken op een gemiddelde van 1,86.

Lijkt het je leuk om ook een potje te komen biljarten in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk? Loop dan gerust binnen op de maandag- of dinsdagmiddag voor meer informatie, de wedstrijden starten om 13.00 uur.