BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement bestaande uit Tim van Bommel, Roel de Laat, Ainara Vandegard en Carolien van den Biggelaar (beide zittend).
BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement bestaande uit Tim van Bommel, Roel de Laat, Ainara Vandegard en Carolien van den Biggelaar (beide zittend).

Mixteam Badminton Club Lieshout sprokkelt weer enkele punten

Sport Sport

Beek en Donk - Het mixteam van Badminton Club Lieshout heeft het moeilijk in de 15de afdeling van de 8ste divisie. Winnen zat er in de afgelopen wedstrijden niet in, maar tóch slaagde het team er in om uit elke wedstrijd wat punten over te houden: zo sprokkelt het team de punten bij elkaar en staan ze op een zeer aanvaardbare zesde plaats en houden ze zowel Rudra United-3 en ESBV Panache-1 ruim achter zich.

BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement – BC Bever-5: 2-6 
Tijdens de thuiswedstrijd tegen het Rijense BC Bever was Ainara Vandegard (opnieuw) de speler die de meeste punten binnen haalde voor het Lieshoutse team. In haar singlepartij maakte ze korte metten met tegenstandster Danique Rutters (21-10, 21-11) en ook in de mixdubbelpartij pakte ze de winst. Carolien van den Biggelaar kon dat niet nadoen. Zij verloor -na een goede partij- haar singlepartij en samen met Roel de Laat kon ze haar mixpartij ook niet winnen. Omdat de beide dubbelpartijen verloren werden konden uiteindelijk wéér twee punten bijgeschreven worden.

BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement – BCH-6: 1-7
Carolien van den Biggelaar had zo maar een belangrijke overwinning binnen kunnen slepen. Na een lange én spannende partij verloor ze echter in de verlenging van de toegevoegde derde set met 22-24 van Rosan van de Ven. Ainara Vandegard had toen al haar singlepartij verloren, net als Roel de Laat. Ainara haalde echter revanche door de mixpartij -ook in de verlenging van de toegevoegde derde set- te winnen: zij wonnen met 21-18, 9-21 en 22-20. Omdat er verder geen punten gehaald konden worden bleef er deze keer wéér één puntje in Lieshout achter.

BC Bever-5 - BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement: 7-1
Ook de uitwedstrijd tegen het Rijense BC Bever is verloren gegaan, maar heeft tóch weer één punt opgeleverd. Weer was Ainara Vandegard degene die de punten binnen bracht. Ook deze keer was ze weer te sterk voor Danique Rutters en won ze de onderlinge confrontatie weer. Tim van Bommel, speelde deze keer -als enige heer- de mannenpartijen. Helaas kon hij geen vuist maken en dus ook geen punten binnen brengen. Invalster Barbara van Riemsdijk kon dat evenmin. Zowel in de damesdubbelpartij als in de singlepartij moest zede overwinning een haar tegenstandster laten. Doordat de andere drie partijen niet gespeeld konden worden vanwege een incompleet team bleef het deze keer bij weer één punt.