Afbeelding

Competitie ontknoping nadert voor teams ATTC´77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Alle teams van tafeltennisvereniging ATTC´77 uit Aarle-Rixtel kwamen afgelopen week in actie. 

Het 6e al op woensdag 12 april bij de studenten in Eindhoven. Ze proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen om maar niet te degraderen uit de 6e klasse. Helaas verloren Ruud Brummans, Johan Heurter en Tessa van den Boogaard met 7-3. Johan scoorde twee maal en Ruud maakte het derde punt. De achterstand op Stiphout kan waarschijnlijk niet meer worden goedgemaakt in de laatste wedstrijd tegen de koploper met degradatie als gevolg.

Het 5e team speelt ook in de 6e klasse en staat er iets beter voor. Zij speelden thuis gelijk tegen Maashorst 5. De zussen Gerdi van den Boomen en José van Turnhout wonnen ieder twee wedstrijden, terwijl Dennis Verbruggen niet opgewassen was tegen de spelers uit Uden. Omdat Conchi Medinas Salinas en José een goed dubbel vormen, werd Conchi ingezet om die te spelen en met succes. Als ze volgende week een paar punten pakken tegen Taveres 3, handhaven ze zich.

Het 4e team draait lekker mee in de middenmoot van de 5e klasse G, wat knap is aangezien ze uit de 6e klasse komen. Geert-Jan van Duijnhoven, Henk Buijting en Jan Smits speelden afgelopen week thuis tegen de nummer 2, Veldhoven 12. Jan kon met zijn noppen het spel ontregelen en won twee wedstrijden. Geert-Jan won de eerste wedstrijd overtuigend, verloor de tweede nipt en derde leek de pijp leeg. Henk had niet zijn avond en moest na alle wedstrijden zijn tegenstander feliciteren. Met de 3-7 nederlaag staan ze wel veilig 3e.

Het 3e team staat bovenaan in de 4e klasse H en speelde thuis tegen de nummer 4 Unicum 6, terwijl in Veldhoven de directe concurrenten elkaar troffen. Voor ATTC speelden Juul Verbeeten, Bart Willems en Jeroen Doensen. Jeroen maakte het erg spannend, maar won uiteindelijk al zijn wedstrijden en samen met Bart de dubbel. Bart was goed voor twee overwinningen en Juul won één wedstrijd. De concurrenten kwamen niet verder dan een gelijkspel zodat de voorsprong met twee punten vergroot is. Als de heren de laatste wedstrijd vier punten halen promoveren ze naar de 3e klasse. En in die 3e klasse heeft het 2e team het erg zwaar. Zij kwamen niet verder dan een gelijkspel en zullen in de laatste wedstrijd vijf punten nodig hebben om niet te degraderen.