Afbeelding

Zomerchallenge TPC ‘t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk - Altijd al een keer kennis willen maken met tennis en/of padel? Dan is dit nu je kans! De Zomer Challenge die Tennis en Padelvereniging ‘t Slotje aanbiedt is een compact lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus voor jong en oud. Tennissen en padellen op het moment dat het je het beste uitkomt, 7 dagen per week.

De zomerchallenge is er voor zowel senioren als jeugd. Voor de jeugd hebben ze ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij drie tennistrainingen. De kosten hiervoor bedragen €35,00 voor senioren en €25,00 voor de jeugd.

Clinic tennis en padel
Op zaterdag 3 juni organiseert TPC ‘t Slotje ook een gratis clinic voor tennis en padel. Je kunt je hiervoor opgeven door vóór 1 juni een mail te sturen naar senioren@tv-slotje.nl. Na het sluiten van de inschrijfdatum ontvang je een bericht hoe laat je bent ingedeeld.

Padeltraining
Bij deze Zomer Challenge kun je je ook opgeven voor 5 lessen padeltraining. Deze training wordt gegeven op de woensdagavond en start op 14 juni. Meer informatie kun je vinden op de website www.tv-slotje.nl.

Ben je enthousiast geworden? Inschrijven voor de Zomer Challenge en/of padeltraining kan via lidmaatschap@tv-slotje.nl