Peter Vogels, Twan Bouw en Wim
Engels.
Peter Vogels, Twan Bouw en Wim Engels.

Ons Vermaak sluit competitiejaar af

Sport Sport

Beek en Donk - Biljartclub Ons Vermaak heeft dinsdagavond voor de laatste keer bij ‘de Tapperij’ het competitiejaar afgesloten. Voorzitter Peter Vogels heette iedereen welkom en gaf aan dat het een bijzondere afsluiting was. Niet alleen werd het competitiejaar afgesloten, het zou ook de laatste keer zijn dat het café ‘de Tapperij’ gebruikt zou worden voor een biljartcompetitie. Eind 2023 zal het café zijn deuren sluiten en zal het gebied een andere bestemming krijgen.

Op de eerste plaats in deze competitie is geëindigd Twan Bouw, de tweede plaats is voor voorzitter Peter Vogels en de derde plaats is veroverd door Wim Engels. Allen kregen een drankwaardebon om eens later na te genieten van een zelfgekozen drankje. Ook de wedstrijdleider werd niet vergeten: voor hem was er ook een bon en zelfs Kitty, de vrouw van de eigenaar van het café, kreeg een bon, een bloemenbon dit keer. Als de mannen biljarten worden ze door haar voortreffelijk verzorgd.

De avond werd besloten met een barbecue en een gezellig samenzijn. In de loop van het komende jaar zal de biljartclub verhuizen naar een nieuwe plek: de tennishal. Maar voor het zover is, wordt het nieuwe jaar eind augustus nog opgestart in ‘de Tapperij’.