Jumbo Laarbeek sponsort het Laarbeek Libre Toernooi
Jumbo Laarbeek sponsort het Laarbeek Libre Toernooi Foto:

Biljartvereniging ’t Centrum organiseert het Jumbo Laarbeek Libre Toernooi

Sport Sport

Beek en Donk - Het Jumbo Laarbeek Libre toernooi wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk van maandag 13 t/m zaterdag 18 november, zowel ‘s middags als ‘s avonds. Alleen spelers die zijn aangesloten bij een Laarbeekse biljartvereniging kunnen deelnemen en zich via hun vereniging inschrijven voor het toernooi. 

Gevraagd wordt om bij inschrijving een overzicht van het afgelopen jaar gespeelde gemiddelde van de deelnemers bij te voegen. Het maximaal aantal deelnemers is gesteld op 80. Inschrijving vindt plaats op basis van binnenkomst. Op maandag t/m donderdag worden de poulefases afgewerkt. Op vrijdagmiddag komen de laatste 32 aan bod, en in de avond de laatste 16 deelnemers. Op zaterdag worden de kwart-, halve- en hele finales gespeeld.

Aanmelden kan via schijndel55@kpnmail.nl of op maandag- en dinsdagmiddag in het Ontmoetingscentrum. Het inschrijfgeld is €10,00 te voldoen bij inschrijving of overmaken via rekening NL25 RABO 0105086010 met vermelding van naam en vereniging.