De winnende foto
De winnende foto Foto: Hans Reijnen

Fotowedstrijd T.S.C. aan de Wielen

Sport Sport

Aarle-Rixtel - De wintercommissie had gehoopt op een schitterende entourage bij de finalecross met veel publiek, veel deelnemers en talrijke fotografen die een gooi willen doen naar de uitgeloofde prijzen voor de mooist gemaakte foto’s. Helaas viel dat alles letterlijk in het water. De voorspelde regen liep met bakken over het weer fraai uitgezette parcours van bijna 2 kilometer. Toch verschenen nog 15 dappere strijders aan de start.

De fotowedstrijd was een idee van een drietal deelnemers uit Gemert die het naast de cross ook na de wedstrijd heel gezellig vonden. Na afloop wordt deze onder het genot van koffie, thee en lekkere koek afgesloten terwijl de jury de uitslag meedeelt. Het prijzengeld wordt tevens door deze drie enthousiaste Gemertenaren, waarvan twee niet eens lid zijn van de club, beschikbaar gesteld. De eerste prijs is €50, de tweede prijs €30, en derde prijs €10.

Door het slechte weer was de opkomst bij de laatste cross niet alleen bij de deelnemers laag, maar ook bij de toeschouwers. Dit is waarschijnlijk de reden dat ze weinig inzendingen binnen hebben gekregen. Desalniettemin hebben de enthousiaste cross deelnemers uit Gemert een winnaar uitgeroepen. De winnende foto is de foto van Hans Reijnen vanuit de Duvelsberg. Dit is voor Hans Reijnen ook een mooie beloning voor de vele mooie foto’s die hij gedurende het seizoen heeft gemaakt en gedeeld. De foto van Hans vd Velden is een mooie tweedee. De derde prijs valt dus niet en komt ten goede aan de kas van ADW.