Bart Boetzkes in actie
Bart Boetzkes in actie

ATTC’77 6 zet grote stap richting kampioenschap

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Op een mooie voorjaarsvrijdagavond mogen vier teams namens de Aarle-Rixtelse Tafeltennis vereniging het opnemen tegen hun opponenten. Het is de voorlaatste speelronde, dus er staat genoeg op het spel om voor te spelen.

Het vaandelteam mag aantreden tegen TTCV 3 uit Veghel. Wegens omstandigheden komen de tegenstanders maar met twee personen opdraven, wat er automatisch voor zorgt dat Jeroen Van der Heijden, Bart Boetzkes en Johan Voorhout al met een 3-0 voorsprong starten. Door twee overwinningen van Bart en één winstpartij van Johan boekte de heren een welkome 6-4 overwinning. In de laatste speelronde moet het een voorsprong van 5 punten verdedigen om degradatie uit de 2e klasse te voorkomen.

Voor team 4 stond er een wedstrijd tegen het Tilburgse Irene op het programma. Echter bleef het even na 20.00 uur nog stil in de zaal en bleek de tegenstander niet gearriveerd. De bond buigt zich over de situatie, maar het ziet er naar uit dat de heren richting het kampioenschap in de 4e klasse gaan.

ATTC 6 loopt als een trein richting het kampioenschap, maar helaas konden ze dit tegen Return Oss 4 nog niet bewerkstelligen. Johan Heurter, Gerdi van den Boomen-Rooijakkers en Conchi Medina Salinas hoeven alle drie enkel het hoofd te buigen voor de sterke Ralf van Hoof, waardoor er een 7-3 uitslag genoteerd wordt. Volgende week moet team 4 minstens 3 punten ophalen in Den Bosch tegen de nummer laatst om de promotie naar de 5e klasse echt te vieren.

Team 7 is ook verwikkeld in een spannende kampioensstrijd. Voor Cor van de Ven, Peter Bevers en Stephan Vergroesen staat er een wedstrijd tegen Unicum 9 uit Geldrop op de rol. Sterspeler Peter wint al zijn wedstrijden eenvoudig. Omdat Stephan er twee wint en Cor ook nog eens één mogen de heren zeven punten bijschrijven en staat het gelijk op kop samen met Stiphout 8. Volgende week belooft nog een belangrijke en spannende wedstrijd te worden om eventueel direct weer kampioen te worden, maar nu in de 6e klasse.