Verenigingengids

Ballet en Dansstudio Loes

Ballet en Dansstudio Loes, Dé Dansschool in de regio met een gediplomeerd docent verbonden aan de Royal Academy of Dance en Rambert grades.

De dansstudio heeft het keurmerk van The Royal Academy of Dance. De RAD is één van 'swerelds meest invloedrijke organisaties voor dansopleidingen. Zij streven ernaar zich steeds te ontwikkelen op het gebied van dans.

Dansdocenten die opgenomen zijn in het kwaliteitsregister zijn vakbekwaam en ontwikkelen zich blijvend in hun vakgebied. Dansscholen tonen met het keurmerk aan dat zij staan voor de kwaliteit van hun lesaanbod, vakbekwaamheid van hun docenten en kwaliteit van bedrijfsvoering.

De RAD heeft een breed scala aan examens, om leerlingen van alle leeftijden en niveaus te motiveren en belonen. Het is voor zowel amateurs als professionals, kortom voor iedereen!

Naast de RAD is de studio ook aangesloten bij Rambert Grades. Dit is een nieuw ontwikkelde dans methode speciaal voor moderne dans. Via dit systeem kunnen leerlingen ook op examen gaan. Het is iets wat nog niet wordt gedaan in Nederland, waardoor de dansstudio zich hierin onderscheid van anderen.

Via de methodes kunnen wij leeftijdsgerichte lesstof aanbieden. Dit betekent dat kinderen altijd op het juiste niveau dansen en dat er veel rekening wordt gehouden met blessurepreventie.

Wat wij het aller belangrijkste vinden, is dat kinderen met plezier naar hun hobby gaan, daarin hun passie kunnen vinden en vooruitgang voelen en zien. Door dans ontwikkelen kinderen zeven kwaliteiten: communicatie, teamwork, creativiteit, uitstraling, houding, luisteren en enthousiasme.

Neem gerust een kijkje op onze website: www.balletdansstudioloes.nl of neem met ons contact op en vraag naar de mogelijkheden. We hopen je snel te mogen begroeten in onze studio!

Contactgegevens

Ballet en Dansstudio Loes

Molenweg 5

5741 NA Beek en Donk

Tel 06-42669773


Gerelateerd nieuws