Flamingo's Midweek 2 ook zaalkampioen

NULL

Mariahout - Het Midweek 2 team, gesponsord door Meubelcentrum Van Heeswijk, had in de eerste helft van het veldseizoen het kampioenschap al gevierd. Nu hebben zij dit kunstje in de zaal weten te herhalen, door ook daar de kampioenstitel in de wacht te slepen.

Met nog drie wedstrijden te gaan in het zaalprogramma, staat het team ongeslagen bovenaan de lijst en is het gat met de concurrentie dusdanig groot dat het kampioenschap binnen is. In de thuiswedstrijd in Sporthal de Klumper werd duidelijk dat het team tegenstander SCMH op alle fronten het nakijken gaf. Vanaf het begin dirigeerde Flamingo’s het spel, wat overigens nog niet tot uitdrukking kwam in de ruststand, 9-5.

In de eerste tien minuten van de tweede helft liep Flamingo’s door mooie afstandsschoten en kleine kansjes onder de korf uit naar 14-6. Daarna bleef een doelpuntenregen uit, met nog 10 minuten op de klok, hadden beide ploegen slechts ieder een doelpunt gemaakt. De dames van Midweek 2 bleven goede kansen creëren en speelden de wedstrijd prima uit. Met nog twee treffers voor beide teams werd de eindstand bepaald op 17-9 en daarmee is het kampioenschap voor de dames binnen.