Afbeelding

Programma Ons Tejater seizoen 2020-2021

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Bij het uitbrengen van de folder en het online gaan van de website van Ons Tejater bevinden we ons nog midden in de coronacrisis. Een tijd waarin het vooral draait om gezondheid. Opeens besef je dat alle andere zaken niet belangrijk zijn. En er zijn veel onzekerheden. Wel belangrijk is echter dat we positief vooruit proberen te kijken. Daarom heeft Ons Tejater toch besloten de folder met programmering voor seizoen 2020-2021 uit te brengen.

Seizoen 2020-2021 biedt muziek, cabaret, comedy en familievoorstelling. Kom luisteren naar koren, folkmuziek en beleef onze inmiddels traditionele sixties-avond. Laat u verrassen door cabaret van Steven Brunswijk en Jeroens Clan! Maar ook Wim Daniels, Marlon Kicken, Christel de Laat en Arie Koomen staan weer op het podium van Ons Tejater. En natuurlijk ontbreekt de familievoorstelling niet.

Zoals altijd hebben ze geprobeerd de prijzen betaalbaar te houden en ontvangt u bij elke voorstelling een gratis consumptie. Reserveren kunt u via: www.SDLB.nl Dus via Stichting Dorpshuizen Laarbeek onder wiens paraplu Ons Tejater nu valt.

Twee geannuleerde voorstellingen van april 2020 (Rob Scheepers en Guido Weijers) zijn verplaatst en opgenomen in de nieuwe folder. Had u hier al tickets voor gereserveerd, dan blijven deze gewoon geldig voor de nieuwe datum. Voor deze voorstellingen zijn dus slechts een zeer beperkt aantal tickets nog beschikbaar.

Hebt u moeite met digitaal reserveren of is dat niet mogelijk voor u? De werkgroep is op dinsdagmiddag 12 mei van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagmiddag 15 mei van 14.00 tot 16.00 uur in het Dorpshuis aanwezig om u te helpen.

"Laten we hopen dat we met zijn allen weer kunnen gaan genieten van de optredens in Ons Tejater", reageert de organisatie.

De folder 2020-2021 is toegevoegd bij DeMooiLaarbeekKrant van deze week. Mocht u onverhoopt geen folder hebben ontvangen, dan is deze af te halen vanaf 7 mei bij het dorpshuis in Lieshout (voorlopig alleen ’s middags geopend van 14.00 tot 17.00 uur). Tot ziens in Ons Tejater!