Afbeelding
Foto:

Peter Pan beleeft droompremière in Nimmernevernooitgedachtland

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - En toen was er… Theatergroep Mariahout met de voorstelling Peter Pan terug naar Nimmernevernooitgedachtland. Een prachtige familievoorstelling voor jong en oud. Zaterdag 24 juli vond de première plaats in het openluchttheater van Mariahout. En ook al was het tijdens de repetities, vanwege de Coronamaatregelen, niet altijd even makkelijk om goed te repeteren, aan de voorstelling is dat niet te zien. 

Gezien de reacties van het publiek mag de theatergroep zelfs spreken van een formidabele start van het tournee. De spelers, jeugd en volwassenen samen, hadden duidelijk plezier om weer voor publiek te mogen optreden.

Jane geloof niet in de verhalen die haar moeder haar vertelt. Ze zou in haar jeugd allemaal avonturen hebben beleefd in Nimmernevernooitgedachtland. Met een krokodil die klinkt als een klok, Peter Pan en de verloren meiden die nooit volwassen worden en een elfje dat Tinkerbel heet. Jane gelooft er niet meer in. Haar moeder zou het leven eens serieus moeten nemen, vooral nu het oorlog is. Maar dan staat ineens kapitein Haak bij haar op de stoep met een bijzonder voorstel. Kapitein Haak en zijn piraten hebben nog een appeltje te schillen met Peter Pan en zien in Jane de uitgelezen kans om dit te bereiken. 

Hoe dit precies afloopt willen ze nu niet verklappen, daarvoor zul je zelf moeten komen kijken. 

Theatergroep Mariahout levert met Peter Pan terug naar Nimmernevernooitgedachtland een unieke, mooie, speelse, muzikale en beeldende voorstelling af. Samen met de prachtige kostuums en het originele gebruik van decorstukken is het applaus na afloop niet meer dan verdient. Een compliment aan regisseur Eva Stam en haar productieteam die samen met de spelersgroep en de vele vrijwilligers achter de schermen de lat voor volgend jaar weer hoger hebben gelegd. Een voorstelling die je Nimmer Never Nooit wil missen.

De voorstelling is de komende weken in diverse openluchttheaters te zien. In Mariahout kun je meeleven met de avonturen van Peter Pan op 1 augustus om 13.00 en 16.00 uur en 12 augustus om 14.30 uur. Het volledige programma vind je op www.toneelverenigingmariahout.nl/agenda. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.openluchttheatermariahout.nl. In verband met corona is een ticket kopen vooraf verplicht.