ODE
ODE Foto: Joost Duppen

Concerto a due met koor Alegria

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Na twee jaar kan het Overdag-Ensemble ODE eindelijk weer eens een Concerto a due organiseren in Muziekcentrum Het Anker en wel op 2 april aanstaande. ODE concerteert dan met Koor Alegria uit Boekel. Aanvang van het concert is 20.00 uur en de toegang is zoals altijd gratis.

ODE is goed door de coronacrisis heen gekomen. Er zijn een aantal muzikanten afgehaakt, maar ze hebben ook nieuwe muzikanten kunnen verwelkomen. Per saldo zijn ze ongeveer gelijk gebleven. Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom, met name bij de trompetten en trombones, waarbij beide secties twee muzikanten hebben moeten afhaken.

Het Boekels koor Alegria laat sinds 2017 van zich horen. De start verliep zeer voorspoedig met rond de 50 leden. Het is een vierstemmig koor, dat wekelijks op dinsdagavond in Nia Domo repeteert onder leiding van dirigent Piet van der Sanden. Alegria betekent blijdschap en dat straalt het koor ook uit. Jaarlijks wordt geprobeerd een zomerconcert en in december een kerstconcert. Het repertoire bestaat uit evergreens, liedjes uit musicals, ballades en licht klassiek werk. Meer info: www.Kooralegria.nl

Zij zien jullie graag op 2 april in Het Anker!