Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt Sparta’25

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Sparta’25 organiseert op zondag 26 juni 2022 weer een rommelmarkt. Zij gaan er alles aan doen om de kwaliteit en gezelligheid van de voorgaande edities te evenaren. 

Naast de markt is er ook weer een groot en gezellig horecaplein. U kunt hier terecht voor een drankje of iets te eten. Uiteraard is er ook weer (live) muziek, en voor kinderen staat er een luchtkussen. Er is dus niet alleen een markt, maar ook veel extra’s voor een gezellig uitje. 

Er zijn circa 150-200 kramen en/of grondplaatsen beschikbaar. Een grondplaats is er al voor €15,00 en een kraam kost €25,00 per uur. Deze staat al keurig voor u klaar. Eén auto kan bij uw grondplaats of kraam blijven staan. U kunt zich inschrijven voor een kraam of grondplaats. Vul hiervoor het inschrijfformulier in op www.sparta25.nl/inschrijven-rommelmarkt. 

De markt is open van 09.00 tot 15.00 uur. Heeft u vragen, mail deze naar rommelmarkt@sparta25.nl. Zij proberen uw vragen binnen 2 dagen te beantwoorden. U kunt ook kijken op www.sparta25.nl onder evenementen voor alle informatie. Zij hopen u weer te verwelkomen als standhouder of al bezoeker en de organisatie heeft er weer veel zin in.