Afbeelding

Moederdagactie Runningteam Laarbeek levert 600 euro op

Activiteiten & Evenementen Sport

Laarbeek - Zoals u wellicht weet heeft Runningteam Laarbeek in intensieve samenwerking met ART&CO chocolates een actie gehouden in het kader van Moederdag. Men kon inschrijven voor een doosje met 6 bonbons à € 10,00 of een doosje met 16 bonbons à € 20,00. Wanneer het doosje leeg was, dan kon je het doosje opnieuw laten vullen met € 2,00 korting.

Velen van u hebben deze mogelijkheid aangegrepen en heel veel lekkere bonbons gekocht. Voor Rianne en Caspar (ART&CO) was het hard werken om alles op tijd klaar te hebben. De mooi verpakte bonbons werden in de weken voor Moederdag door het Runningteam thuis bezorgd. Omdat Rianne en Caspar de Roparun en het Runningteam een warm hart toedragen (Rianne heeft enkele jaren geleden zelf met het Runningteam deel genomen aan de Roparun), is deze actie mogelijk gemaakt en hebben zij graag een financiële bijdrage aan genoemd team willen doen. De actie heeft geresulteerd in het prachtig bedrag van € 600,00

Met heel veel dank aan ART&CO chocolats en heel blij dat Runningteam Laarbeek dit bedrag weer kunnen toevoegen aan het totaal, wat in juni weer overgemaakt gaat worden naar de Roparun, om hun doelstelling: het financieel ondersteunen van de palliatieve zorg voor mensen met kanker, gestalte te geven. Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven.