Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e74726
Algemeen

Pannenkoekenactie levert €900,00 op voor Runningteam Laarbeek

Laarbeek - Bij Pannenkoekenhuis Pluk werd vrijdag 5 april de jaarlijkse pannenkoekenactie gehouden. Onder de bezielende leiding van Harry en Leon van de Laar werden ruim 200 gasten met ondersteuning van leden van Runningteam Laarbeek voorzien van een overheerlijke pannenkoek.

Iedere 2e, 4e, 6e pannenkoek per tafel was gratis. In plaats daarvan werd vrijblijvend een donatie gevraagd voor Runningteam Laarbeek. Zij doen met Pinksteren mee met de Roparun, de langste estafettewedstrijd ter wereld om zo geld op te halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Dit jaar lopen zij van Hamburg naar Rotterdam, een afstand van ruim 560 kilometer.

Het sponsorgeld gaat naar regionale goede doelen, zoals het inloophuis de Cirkel, de hospice in Bakel en Sint Michielsgestel.

Runningteam Laarbeek bedankt alle gasten voor hun gulle donatie en Harry en Leon en hun medewerkers voor hun geweldige inzet!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>