Afbeelding

Het DorpsDiner belooft een supergezellige avond te worden

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De inschrijvingen lopen binnen uit alle hoeken van Beek en Donk. Vrienden en vriendinnen zoeken elkaar op en buurtgenoten en diverse verenigingen zijn van de partij. Ook de burgemeester en de wethouders lieten al doorschemeren dat zij voornemens zijn om aan te schuiven tijdens de eerste editie van Het DorpsDiner op 3 september.

En laten we eerlijk zijn, het is ook niet zo verwonderlijk. Voor slechts €17,50 een verrassende en avontuurlijke avond met lekker eten en drinken, in goed gezelschap van gezellige dorpsgenoten. Daar wil je toch gewoon bij zijn? Het ‘menu’ van deze avond ziet er als volgt uit:

• 18.00 uur precies - Samenkomst voor een gezamenlijke Kick-off met bubbels, waarbij getoost wordt op de makers van de avond: de Kookduo’s!
• 18.30 uur - Óp naar het eerste adres en genieten van een zorgvuldig samengesteld voorgerecht met aperitiefje.
• 19.30 uur - Hup op de fiets naar het verrassende tweede adres van de avond voor een smaakvol hoofdgerecht. Ook hierbij een passend glaasje.
• 21.00 uur - Daar gaat ie weer: óp naar het volgende Kookduo dat jullie met open armen ontvangt voor een mooie afsluiter, namelijk het nagerecht.
• 22.00 uur - Mocht de Brabantse gezelligheid iets uit de hand lopen, dan is hier een kwartiertje speling in tijd, maar rond deze tijd worden eters en Kookduo’s uitgenodigd om richting de Afterparty-locatie te komen voor een koffietje na (of iets anders).

Kortom: een compleet avondje uit in goed gezelschap voor een habbekrats. Wat wil je nog meer? Inschrijven dus! Nodig een vriend, familielid, clubmaatje of dorpsgenoot uit voor dit avontuurlijk uitje. Of misschien wil je iemand verrassen, dan is dit je kans! Maar wacht niet te lang: de organisatie heeft een limiet in moeten stellen voor het aantal deelnemers, gezien de beperking van locaties en logistiek. Kijk op www.hetdorpsdiner.nl voor alle verdere informatie. “Tot 3 september, ergens aan tafel in ons mooie Beek en Donk!”, aldus de organisatie.