Harmonie de Goede Hoop en de zangers zijn klaar voor AmeeZing Aarle.
Harmonie de Goede Hoop en de zangers zijn klaar voor AmeeZing Aarle. Foto:

AmeeZing Aarle: een muzikale avond met lokaal talent

Activiteiten & Evenementen

“Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het feest los op het kerkplein.” Dirk Verhoeven is erg enthousiast. Harmonie de Goede Hoop staat te popelen om er een gezellige avond van te maken. “In totaal hebben we zo’n 25 nummers moeten leren in een relatief korte tijd. Dat is best veel, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een mooie muzikale avond gaat worden.”

De organisatie van AmeeZing Aarle is druk met het regelen van alle laatste zaken. Jantine de Jongh namens Aarle Onderneemt: “Er komt veel bij kijken. We laten een speciaal overdekt podium komen en het geluid moet natuurlijk goed in orde zijn. Uiteraard sluiten we het terrein af, zorgen voor een aantal zitplaatsen en een gezellig sfeertje met de verlichting en aankleding.” De kaartverkoop, sponsoren en subsidies vanuit het Dorpsplatform, Ondernemersfonds en 25 jaar Laarbeek maken de organisatie van AmeeZing Aarle mogelijk. “En dankzij vrijwilligers tijdens het opbouwen en op de avond zelf, kunnen we de overige kosten ook zo laag mogelijk houden. We hopen aan het einde van de avond een leuk bedrag voor de jeugdharmonie over te houden; ons goede doel van de avond!”

Lokaal zangtalent
Het AmeeZing concert duurt van 20.00 tot uiterlijk 23.00 uur. Dirk: “We vonden het belangrijk dat de zangers en zangeressen zoveel mogelijk uit het dorp komen. Of in ieder geval iets met Aarle-Rixtel hebben.” In totaal gaan negen lokale zangtalenten het podium beklimmen. De presentatie van de avond is in handen van Maarten van de Weijer, bekend van de cabaretgroep KUUB. “Ik ben er trots op dat we een muziekevenement organiseren voor én door Aarle-Rixtelnaren. De één heeft wat meer podiumervaring dan de ander, maar allemaal brengen ze de nummers op hun eigen manier. Het wordt zeker weten een ‘AmeeZing’ avond, ééntje om niet te vergeten”, zegt Dirk vol overtuiging. Na het concert gaat het feest nog even door met The Partycrashers. Zij sluiten de muzikale avond af met Meezingers en Guilty Pleaseres.

Reserveer een eigen tafel
Men kan een eigen statafel voor 6 tot 8 personen huren voor de avond. Voor €30,00 ontvangt men een tafel op naam inclusief een rondje bittergarnituur. Reserveren kan via info@aarleonderneemt.nl. Het aantal beschikbare tafels is wel beperkt, dus op is op!

Toegangskaarten zijn €12,50 per stuk en te koop bij Snoeperij Jantje en Boerenbond Aarle-Rixtel. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Op de dag zelf kan men een toegangskaart aan de deur kopen.