Afbeelding

Volop enthousiasme voor Mega Kerstmarkt op het Piet van Thielplein

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Over bijna een maand is het zover: De Mega Kerstmarkt op het Piet van Thielplein. Op zondag 11 december van 15.00 t/m 19.00 uur wordt het Piet van Thielplein omgetoverd tot één grote kwalitatieve kerstmarkt. De kerstmarkt belooft spectaculair te worden met leuke kraampjes, lekker eten/drinken, live-muziek én volop activiteit voor jong en oud!

De Mega Kerstmarkt is geheel gratis te bezoeken. Met ruim 150 meter aan marktkramen wordt het Piet van Thielplein sfeervol aangekleed. Er zijn overdekte tenten en alles komt vol te hangen met lichtjes. Zowel voor volwassen en kinderen is er voldoende activiteit. Zo is er een foodmarket met het lekkerste eten en drinken en een kidsplace met onder andere een zweefmolen en luchtkussen. Ook is er een kerstman met arrenslee aanwezig en wordt er om 18.00 uur een loterij met ‘Rad van Fortuin’ georganiseerd. Kom hiervoor naar de kerstmarkt, vul een coupon in met je naam en deponeer hem in de ton die op het podium in de tent staat. Jij komt toch ook?!

Inmiddels zijn er al ruim 70 kramen verhuurd, maar er zijn nog steeds enkele kramen beschikbaar! Heb je spijt dat je nog geen kraam gehuurd hebt? Neem dan snel contact op via kristel@goedemorgenmedia.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en product in de kraam. Een kraam huren kost slechts €50,00 en alle verkopen zijn voor jezelf. Wil je meer informatie? Neem dan ook contact op met bovenstaand e-mailadres.