Afbeelding
Foto: Liesbeth van Boxtel

Stoomboot bijna aangekomen in Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zo ver: Sinterklaas en zijn Pieten komen aan in Aarle-Rixtel. Ze varen nu nog nog op het kanaal tussen Engeland en Frankrijk, maar het duurt dus niet lang meer of de stoomboot vaart weer over het eigen kanaal.

Aanstaande zondag 13 november om 12.45 uur zal de boot aankomen in de Passentenhaven bij de brug richting Bakel. Alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s en andere vrienden van Sint Nicolaas zijn van harte welkom. Sinterklaas heeft laten weten dat hij er erg veel zin in heeft om van alle kinderen een handje en een tekening te krijgen en de Pieten hebben er voor gezorgd dat er weer zakkenvol met snoepgoed klaar staan om uit te delen. 

Nadat de burgemeester en jeugdburgemeester de Goedheiligman welkom hebben geheten vertrekken Sint en Pieten met muzikale begeleiding van de Harmonie en de Gilden in een vrolijke optocht naar de Dreef. Daar begint om 14.00 uur een grote show met een spannend avontuur, veel leuke liedjes en dansjes, en natuurlijk nog veel meer pepernoten. De voorstelling is voor iedereen gratis toegankelijk en Sinterklaas zou het erg fijn vinden als iedereen op zijn feestje komt.