Afbeelding
Foto: KBO Lieshout

Kerstsfeer in de straten Sluiter, Melter en Wolwever

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Na de zomeractiviteiten met onder andere fietstochten en een bezoek aan het museum, zijn de senioren in de straten Sluiter, Melter en Wolwever begonnen met de voorbereiding voor kerst. Zo komen er in de wijk een tiental kerststallen te staan die door middel van solar verlicht worden. De grote stallen zijn ook aangepast zodat ze beter bereikbaar zijn voor rolstoelgebruikers en mensen met een rollator. De aanpassingen zijn mogelijk gemaakt door medewerking van het College van B&W.

Met medewerking van Dorpsraad Lieshout hebben ze wat kunnen vernieuwen, wat ze zeer op prijs stellen. Verder gaat hun dank uit naar familie Brouwers die opslag ter beschikking heeft gesteld. Helaas is het pand nu verkocht en zijn ze op zoek naar iets anders. Heeft of weet iemand een plek waar zij hun spullen op kunnen slaan. dan horen zij het graag middels een belletje naar 06-51256440.

Verder zijn er bedrijven die spullen beschikbaar hebben gesteld: een timmerbedrijf uit Vlierden voor al het hout, schildersbedrijf Timmers voor de verf én Annemieke uit Bladel voor het maken van dakbekleding. Zonder die mensen was het niet mogelijk om alles voor elkaar te krijgen. Ze proberen om in het weekend van 10 december alles klaar te hebben, zodat de bezoekers kunnen genieten van de vele kerstgroepen en verlichting tot 6 januari. Dan wordt alles weer afgebroken.