O&U tijdens het carnavalconcert FO&UT in 2020.
O&U tijdens het carnavalconcert FO&UT in 2020. Foto: Joost Duppen

O&U presenteert: HERO&U

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Na twee jaar wachten is het eindelijk weer zover. O&U staat in de startblokken om het het carnavalsconcert aan u te presenteren op vrijdag 17 februari. En wat is er mooier na twee jaar geen muzikale vertoning te hebben gehad om de ‘helden’ te eren. Van muzikale helden, supersterren, helden titels, superhelden en locale helden, alles komt aan bod tijdens HERO&U.

Op deze carnavaleske avond komt van alles aan bod; Wat is de held van het jongste lid? Wie is de grootste volksheld? Van welke held heb jij lopen dromen? Of heb je enige idee wie de muzikale held is van de dirigent? Kom voor het antwoord vooral kijken en luisteren! De muzikanten van zowel het jeugdorkest als het harmonieorkest en alle andere artiesten zijn inmiddels druk aan het repeteren om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Belangrijk om te weten is dat er dit jaar niet twee, maar slechts één concert plaats zal vinden.

Kom verkleed als jouw superheld naar Muziekcentrum Het Anker op vrijdag 17 februari 2023 om 20.00 uur. De kaarten zijn vanaf komend weekend te koop bij Fietsvakman van den Berg en Wetzel Optiek Optometrie & Horen in Beek en Donk. Liever nu al online bestellen? Dat kan via ticketkantoor.nl/shop/HEROenU.