Afbeelding

Wie is de prins van de Heikneuters?

Activiteiten & Evenementen

Mariahout – Postzakken vol met enveloppen met namen zijn ondertussen bij de voorzitter van de Heikneuters op de mat beland. Maar zit er een goede naam bij? Dat houdt hij nog even geheim! Op zaterdagavond 11 november wordt dan toch eindelijk onthuld wie de prins van het Heidurp gaat worden.  

Tot die tijd zal er nog flink gepuzzeld moeten worden! Daarom de vierde en laatste hint in de krant: ‘Hij staat goed op de kaart’. Mocht je nog niet helemaal zeker zijn van je zaak, op de avond van de bekendmaking zelf krijgen alle aanwezigen nog een aller aller laatste hint! Maar mocht je toch nu al denken, ‘Nou weet ik écht heel erg zeker wie de nieuwe prins van het Heidurp is!’, schrijf je naam en de naam van jouw prins op een blaadje, doe deze in een gesloten envelop in de brievenbus bij John Brugmans, Tuindersweg 41 in Mariahout, en maak kans op mooie prijzen met de bekendmaking tijdens een fantastische feestavond bij de Pelgrim.  

De avond begint om 19.00 uur met de bekendmaking van de jeugdhoogheden waarna om 21.00 uur de avond voor de volwassenen verder gaat. Prins Djim moet zijn scepter inleveren en de dansmariekes Pink Blinks, de Pink dance lady’s en dansgroep ‘On F!re’ staan klaar om hun nieuwe dansen eindelijk te mogen showen! Het wordt een avond met muziek,  uitdagingen en gezelligheid met een jaren 90 – biercantus avond. Een leuke feestavond met een leuke en verassende afloop! De organisatie hoopt dat ook deze avond weer net zo mooi wordt als alle voorgaande jaren!