Afbeelding

KerstROLLERshow ‘Museum of Arts’

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 16 en zondag 17 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Dit spektakel vindt plaats in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. De KerstROLLERshow speelt zich dit jaar af in een museum. Zo komen verschillende schilderijen tot leven, maar ook allerlei andere aspecten uit het museum komen aan bod. Ook kunnen er onverwachte dingen gebeuren in een museum.

Behalve de rolschaats(st)ers die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, laten onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater geheel in museumstijl. Al de vrijwilligers schrikken echt niet van een professionele aanpak. De rijd(st)ers zijn hard aan het trainen samen met hun trainsters om alles tip top in orde te maken. Dat belooft een waar spektakel, wat u zeker niet wilt missen!

De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 16 december om 19.00 uur en op zondag 17 december om 11.00 en 16.00 uur. Kaarten kosten €14,50, kinderen tot en met 11 jaar €9,50, deze zijn te bestellen via de website www.rcdeoudemolen.nl.