Afbeelding

Gezellige en drukke prinsenavond bij de Heikneuters

Activiteiten & Evenementen

Mariahout – Het carnavalsseizoen is geopend in het Heidurp. De kick-off was dit jaar weer bij de Pelgrim. Al vanaf het begin was het lekker druk en zat de sfeer er gelijk goed in. Dit was een passend vervolg op het jeugdprinsenbal wat eerder op de avond plaatsvond. Met aanwezigheid van de Teugelders, de Raopers en natuurlijk de volledige vereniging van het organiserende C.V. de Heikneuters Mariahout kon het officiële gedeelte beginnen.  

Eerst werd er op een mooie en waardige manier afscheid genomen van ‘oude’ Prins, Prins Djim en zijn Adjudanten Tom en Vinnie. Ze werden uitgebreid bedankt voor het carnavalsseizoen dat met hun werd beleefd. Daarna werden enkele uittredende leden bedankt voor bewezen diensten. Maar het publiek werd pas echt enthousiast bij de optredens van de mini-garde en de dansgroep On F!re. Allebei vol enthousiasme was de presentatie weer om door een ringetje te halen.  

Toen werd het tijd voor de finale. Een feestavond bij de Pelgrim met een jaren 90 – Biercantus feest. Veel genoemde ‘prins-kandidaten’ werden het podium op geroepen voor een uitdaging of een opdracht, vaak afsluitend met een borrel, waarna ze werden afgevoerd. Maar toch kwamen ze allemaal weer terug in de zaal. Het publiek werd onrustig, wie o wie van deze kandidaten was de echte prins? Zat de echte prins er wel tussen? Maar tot ieders verbazing was niets minder waar en kwam totaal onverwacht nieuwe prins Rob, samen met zijn prinses Joyce van achter uit de zaal, door de mensenmassa heen, het podium op! Toen alle gemoederen wat bedaard waren en prins Rob zijn volgers kort toegesproken had, werd het tijd om zijn adjudant bekend te maken, en ook hier ging weer niks al vanouds en kwamen er niet één adjudant en hofdame naar voren, maar wel twee adjudanten en twee hofdames. Volle bak dus bij de hoogheden van de Heikneuters! Prins Rob en prinses Joyce gaan samen met adjudantenparen Theo & Marian en Harrie & Mieke de heikneuters en heikneuterinnekes de carnaval doorloodsen dit jaar met de leus ‘Non stop, vol d’r op!!’ 

Prins Rob en prinses Joyce en hun adjudantenparen zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en vraagt iedereen om de komende periode aan te sluiten bij de activiteiten. De eerste is zaterdag in Lieshout, bij de bekendmaking van de nieuwe prins van de Roapers. Het bleef nog lang onrustig in het Heidurp en iedereen kijkt terug op een geslaagde avond. CV de Heikneuters ziet jullie graag weer op de receptie ter ere van prins Rob, prinses Joyce en hun adjudantenparen Theo & Marian en Harrie & Mieke op zaterdag 2 december, uiteraard wederom bij de Pelgrim. Volg de Heikneuters en hun activiteiten via www.heikneutersmariahout.nl of check ze op Instagram of Facebook.