Afbeelding

Eenzame mensen een fijne kerst geven

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Eenzaamheid onder de jongeren en ouderen komt veel voor. Al langere tijd liep Nicolle Kanters met het idee om een kerstdiner te organiseren voor eenzame ouderen. Ze deelde dit idee met haar schoonzus Marian Kanters uit de Rips en kennis Elly van Boxtel uit Boekel en zij waren meteen enthousiast om dit mee op te pakken.

In het dagelijks werk komt Nicolle met veel mensen in aanraking die kerst niet meer leuk vinden omdat ze er alleen voor staan en zich eenzaam voelen. Daarom had ze het idee een kerstdiner te organiseren op eerste kerstdag. Nicolle heeft de ruimte bij haar eigen zorgboerderij, aan de Putweg 2 in Beek en Donk, die zij hiervoor graag vrijwillig beschikbaar stelt. Samen met Marian en Elly gaat zij een viergangen-diner koken voor mensen, jong of oud, die graag met Kerstmis gezelschap zoeken.

Voor het kerstdiner en drank vragen ze €27,50 per persoon. Voor dit bedrag verwachten ze dat de onkosten gedekt zijn, eventuele restanten worden daarna geschonken aan Stichting vrienden van De Liesvelden. Deze stichting realiseert extra activiteiten/uitjes die niet uit het budget van de zorgboerderij bekostigd kunnen worden, maar die wel veel toevoegen voor de mensen die dagelijks de zorgboerderij bezoeken. 

Wil je op eerste kerstdag genieten van een kerstdiner? Dan ben je welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Ze kunnen maximaal 20 personen laten genieten, dus wees er snel bij want vol is vol. Opgeven kan vóór 8 december bij Nicolle Kanters via 06-51321276. U mag ook eventueel een appje sturen of een mail sturen naar info@zorgboerderijdeliesvelden.nl.