Afbeelding

Ticketverkoop Luukse Tent op stoom

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Carnavalliefhebbers in Beek en Donk kunnen zich verheugen op een onvergetelijk feest, want De Luukse Tent opent komend jaar haar deuren op het Heuvelplein. Het belooft een spektakel van ongekende omvang te worden, met een gevarieerd programma voor zowel jong als oud. Bijna twee weken lang zal het Heuvelplein bruisen van spectaculaire optredens, lokaal talent en entertainment, en dit alles in het teken van het Ganzendonckse Carnaval.

Wat De Luukse Tent extra bijzonder maakt, is dat een groot deel van de festiviteiten gratis toegankelijk is, waardoor iedereen kan deelnemen aan de feestvreugde. Voor enkele avonden is echter een ticket vereist. De verkoop hiervan is op de 11de van de 11de van start gegaan. De kaartverkoop is al behoorlijk stoom: er is opvallend veel belangstelling voor de kaarten. Met nog bijna twee maanden te gaan tot het officiële startsein van carnaval, is de organisatie aangenaam verrast door de enthousiaste reacties en de snelle verkoop van tickets.

Overal in Ganzendonck hangen inmiddels posters met het volledige programma en een handige QR-code waarmee feestgangers direct hun tickets kunnen bemachtigen. De recente Prinsbekendmaking, die afgelopen weekend plaatsvond in Café Zaal van de Burgt, heeft de kaartverkoop waarschijnlijk nog een extra boost gegeven. Nu Prins Luuk de 50e bekend is, kan de voorpret echt beginnen. Tickets zijn ook nog gewoon verkrijgbaar via de officiële link van De Luukse Tent: https://linktr.ee/deluuksetent.