Harmonie de Goede Hoop
Harmonie de Goede Hoop

Muziekmiddag met Wim Daniëls en Da Capo

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Zin in een muzikale ontdekkingstocht door Aarle-Rixtel? Kom dan op zondag 10 december van 13.30 tot 15.00 uur naar de kerk in Aarle-Rixtel. Seniorenorkest Da Capo (onderdeel van harmonie De Goede Hoop) heeft samen met Wim Daniëls een mooi concert in elkaar gezet. Zij nemen je mee op reis langs de verschillende toegangswegen van Aarle-Rixtel.

Aarle-Rixtel kent in totaal zo’n zes à zeven toegangswegen naar het centrum. Iedereen kent de routes van Beek en Donk, Lieshout, Bakel, Helmond etc. naar Aarle-Rixtel, maar ken je ook alle markante personen, gebouwen en gebeurtenissen langs deze routes? Met de kerk als middelpunt geeft Seniorenorkest Da Capo een concert vol met sfeervolle en stemmige muziek. Tussendoor neemt Wim Daniëls je virtueel mee op reis en vertelt hij bij iedere route naar Aarle-Rixtel een verhaal waarin alle belangrijke dingen aan bod komen. Wat Wim precies gaat vertellen is natuurlijk een verrassing. Aan het einde van elk verhaal neemt Da Capo het muzikaal over en zo loopt het steeds in elkaar over. Er worden nummers gespeeld als ‘Hee gaode mee’ en ‘Christmas Night’. Het totaal gaat 1.5 uur leuk en gezellig entertainment opleveren.

Het concert is gratis te bezoeken, maar je moet vooraf wel een kaartje afhalen bij Snoeperij Jantje. In totaal zijn er 350 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Achteraf is een vrijwillige donatie mogelijk voor het goede doel. Dit is voor de Parochiële Charitatieve Instelling (P.C.I.). De P.C.I. steekt mensen een hart onder de riem. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een bloemetje of zelfs een dagje weg. Al het geld dat met dit concert wordt opgehaald, wordt ook in Aarle-Rixtel besteed. De deuren van de kerk gaan zondag 10 december om 13.00 uur open. Om 13.30 uur begint het concert.