Afbeelding

Crowdfunding voor De Luukse Tent in Ganzendonck sluit met een recordbedrag

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Ganzendonckers hebben de afgelopen drie maanden massaal bijgedragen aan de crowdfunding voor de Luukse Tent tijdens Carnaval 2024. De publieksactie voor een grote feesttent op het Heuvelplein tijdens carnaval 2024 is met groot succes afgerond, met een recordbedrag dat het streefbedrag ruim overtreft.

De organisatoren, bestaande uit Café Zaal van de Burgt, Café Thuis, Carnavalsvereniging de Teugelders van Ganzendonck, Amplify Sound & Light Technology en Stichting Op d’n Tocht, zijn ondertussen hard aan de slag gegaan. Het evenement belooft een waar spektakel te worden, met een bomvol programma dat loopt van zaterdag 3 februari tot en met dinsdag 13 februari. De crowdfundingactie werd op de verjaardag van Sinterklaas afgesloten, waarna de organisatie de balans opmaakte. Tot grote vreugde is het streefbedrag van €1.111 ruimschoots overschreden. In totaal hebben de gulle donateurs maar liefst €1.332 bijgedragen, een prachtig Sinterklaascadeau. De organisatie is dan ook helemaal in haar nopjes met deze steun en betrokkenheid. Maar liefst 149 Ganzendonckers hebben een bijdrage geleverd. 

De financiële steun uit de crowdfunding is niet alleen van onschatbare waarde voor de benodigde middelen, maar is ook een teken van het enthousiasme van Ganzendonck voor dit nieuwe initiatief. De organisatoren willen de inkomsten uit de crowdfunding daarom gebruiken om de carnavalsvierders te trakteren op een extra leuk optreden tijdens één van de carnavalsdagen. Met de gemeenschap als drijvende kracht, belooft carnaval 2024 een onvergetelijk festijn te worden met De Luukse Tent als stralend middelpunt. Voor meer informatie en updates, volg De Luukse Tent op sociale media en blijf op de hoogte van alle festiviteiten rondom carnaval 2024 in Ganzendonck.