Bjorn van der Doelen en Mike Weerts
Bjorn van der Doelen en Mike Weerts

WIN kaarten voor carnavalsvoorstelling ‘De ziel van carnaval’

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - De twee zeer fervente carnavalisten Mike Weerts en Björn van der Doelen leggen de ziel van carnaval bloot. De voorstelling ‘De ziel van carnaval’ is een masterclass en bonte avond ineen. Met een troubadour en een wannabe Prins Carnaval. 

Een feest der herkenning voor de echte carnavalsvierder. Brabantse humor, Hoempa muziek, confetti en de vertrouwde geur van bier in de lucht. Alles wat de wereld voor even en altijd mooi kan maken. Een ware loutering. Na zestien uitverkochte voorstellingen op de parade in Eindhoven reizen Weerts en Van der Doelen langs cafe’s en zaaltjes in Brabant om de ziel van carnaval persoonlijk af te leveren. Zo komen ze ook in Lieshout en Beek en Donk terecht. In Beek en Donk op 9 januari bij Café-Zaal van de Burgt en in Lieshout op 17 januari in het Bavaria Brouwerijcafe. Voor tickets en meer informatie kunt u kijken op https://nl.bavaria.com/nl/nl/zielvancarnaval.html..

Lezersactie: DeMooiLaarbeekKrant mag voor de voorstelling op 17 januari in Lieshout 3x twee kaarten weggeven. Weet jij het antwoord op de vraag: ‘Wat is de carnavalsnaam van het dorp Lieshout?’, mail dit dan vóór 25 december 12.00 uur naar redactie@mooilaarbeek.nl en maak kans!