Afbeelding
Foto: Adri Donkers

T.S.C. aan de Wielen Kerstspeurtocht

Activiteiten & Evenementen Sport

Aarle-Rixtel - Geen Kerst zonder kerstboom en geen tweede Kerstdag zonder de T.S.C. aan de Wielen Kerstspeurtocht. Dus ook dit jaar organiseren ze weer de traditionele kerstspeurtocht. Er kan gestart worden op tweede kerstdag tussen 13.00 en 13.30 uur bij de Couwenbergh in Aarle-Rixtel.

Ze hebben een route van ongeveer 4 kilometer, dus die is ook prima te doen voor de kleinere of oudere beentjes. Het inschrijfgeld voor Aan de Wielen leden is gratis, niet leden betalen €1,00, tenzij je jonger bent dan 16 jaar. Dan is het ook gratis. Bij terugkomst wacht je op een warme ontvangst van Jantine en die zal je graag voorzien van een hapje en drankje. In de tussentijd kunnen zij mooi de uitslagen samenstellen. Die willen ze rond 16.00 uur bekendmaken zodat je nog tijdig thuis kunt zijn om de overblijfselen van de eerste kerstdag op te peuzelen.

Uiteraard hebben ze weer voor iedereen een prijsje, met dank aan een aantal sponsoren. Soms kan er dus wel wat reclame opstaan, maar dat mag de pret niet drukken. Voor de echte fanaten willen ze alvast een tip geven, die stond in het vorige Aan de Wielen clubblad in het artikel over Frans van de Heuvel waarin hij vrijwilligers zocht voor zijn Duo-fietsen. Heb je vragen, stuur dan een mail naar info@aandewielen.nl of bezoek https://www.aandewielen.nl.