Afbeelding

Carnaval op landgoed Grootenhout is weer een groot feest

Activiteiten & Evenementen

Mariahout – Voor CV De Heikneuters stond op zaterdagmiddag 3 februari een bezoek aan Grootenhout op de agenda. Ouderenlandgoed Grootenhout biedt zorg aan ouderen met dementie. 

Afgelopen zaterdag waren de Heikneuters uitgenodigd om de bewoners een geluksmomentje te bezorgen met een heuse carnavalsmiddag. Na een zeer gastvrije ontvangst ging het feest gelijk ‘los’! De middag werd namelijk goed afgetrapt door de fantastische dansmariekes, ook wel de pareltjes van de prins genoemd. Deze jonge dames gaven een spetterend optreden en daarmee ging de middag meteen swingend van start. Daarna werden onder leiding van gelegenheids DJ Patrick van Hoof, alias DJ Pablo, de carnavals hits van weleer aaneengeregen. Prins Rob den urste samen met zijn Prinses Joyce en hun adjudanten Theo en Harrie en de hofdames Marian en Mieke waren niet van de dansvloer te krijgen en zij waren zeker niet de enige. De Heikneuters waren ook dit jaar weer niet met lege handen aangekomen, maar hadden een kleinigheidje bij voor de bewoners. Een mand vol lekkere koeken werd enthousiast ontvangen. Onder het genot van een drankje werd er nog flink doorgefeest en was de dansvloer constant gevuld. 

De Heikneuters kijken met een goed gevoel terug op deze middag en kijken nu al uit naar volgend jaar. Want carnaval op landgoed Grootenhout hoort erbij en is altijd één groot feest wat de meesten niet snel zullen vergeten!