Afbeelding

Jeugd CV de Heikneuters geniet tijdens drukbezochte receptie

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Voor CV de Heikneuters stond zaterdag 2 december in het teken van de Prinsenrecepties. Om 14.00 uur barstte het feest voor de jeugd los in de Pelgrim. Jeugdprins Tim en Jeugdprinses Sam droegen gezamenlijk de proclamatie voor, waarna de aanwezigen de Jeugdhoogheden en Jeugdraad mochten feliciteren. 

Ouders, broers en zussen, grootouders, overige familieleden, vrienden en sportteams hadden zich verzameld met mooie cadeaus om de jeugd te feliciteren en ze een fantastische carnaval te wensen samen. Ook de carnavalsverenigingen uit omliggende dorpen brachten een bezoek en maakten er samen een feest van. Dansmariekes de ‘Pink Blinks’ en ‘Pink Dance Ladies’ gaven een spectaculair optreden. En iedereen ging los op de inmiddels bekende Jeugdmedley. Naast het meezingen werd het publiek getrakteerd op een aanstekend dansje wat al snel werd overgenomen door de kinderen in de zaal.  

Het was een gezellige receptie waar de kinderen volop van genoten hebben. Met dank aan Jumbo Laarbeek ging de jeugd moe, maar voldaan naar huis met de Laarbeekse editie van Ganzenbord en een grote tas waar iedereen de cadeaus in kon verzamelen. Aanstaande vrijdag staat een bezoek aan Kansplus op het programma voor de Jeugdhoogheden. En op zaterdag brengt de volledige Jeugd een bezoek aan De Raopers.