Gezellige muziekavond bij Van Bracht in Aarle-Rixtel

Muziek

Gezellige muziekavond bij Van Bracht in Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel – In café van Bracht in Aarle-Rixtel vond gisteren een Jazz-avond plaats met de band Carlo de Wijs en zijn New Hammond Sound.

De muziekavonden die Wim Beeren en de Jazz society in Aarle-Rixtel organiseren zijn bij veel Jazz-liefhebbers bekend. Jaarlijks vinden er ongeveer elf avonden plaats, meestal op de laatste woensdag van de maand.

Daarnaast zijner nog een aantal extra avonden, zoals speciale avonden met een thema dat aanspreekt.

De band die gisteren speelde, heeft een grote naam in de Jazz-wereld. De Belgische meesterdrummer Jordi Geuens hanteert de drumstokken virtuoos.
Gitarist Arie Storm begeleide ook al sterren als Anouk en Edsilia Rombley. Carlo de Wijs tekent voor het Hammond orgel en toerde de wereld rond met Candy Dulfer. Ook speelde hij met Hammond coryfeeën Benjamin Herman en de uiterst virtuoze en alom geprezen Rhoda Scott.

Samen met Jazz-zangeres Simone Roerade, ook wel bekend als Mrs. Hips, maken deze muzikanten van een gewone woensdagavond een muziekfestijn om van te smullen. Mooie melodieën met een gospel Touch wisselen af met jazz, pop en funk. Het ruimschoots aanwezige publiek geniet van een mooi staaltje jazz.

De mooie zomeravond van woensdag 24 april weerhield de muziekliefhebbers er niet van om aan te schuiven. Binnen was het gezellig druk, maar ook buiten op het terras zat het vol.