Dorpsfeesten Aarle-Rixtel van start

NULL

Dorpsfeesten Aarle-Rixtel van start


Aarle - Rixtel - De Dorpsfeesten Aarle - Rixtel zijn weer begonnen. Gisteren vond de aftrap plaats middels de traditionele, zeer druk bezochte jaarmarkt. Duizenden mensen kwamen op de markt af, waar van alles te beleven was.

Het zonnetje scheen, de terrasjes zaten vol, er stonden ontelbaar veel kraampjes en daaromheen was nog genoeg te zien en te beleven, zoals dansoptredens, auto's die gewassen konden worden en leuke attracties voor de kinderen. 

Vrijdagmiddag trapte de jeugd af door middel van een spelletjesmiddag op het terrein voor Multicultuur Centrum De Dreef. Ruim honderd kinderen vermaakten zich met spellen zoals voetbal, frisbee en jongleren.

Vanavond gaan de dorpsfeesten verder. Om 19.00 uur begint de culturele avond voor de jeugd. Elke groep heeft een optreden voorbereid, wat zij vanavond ten tonele brengen. Om 22.00 uur begint de quiznight voor volwassenen. De quiz is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, waarbij ook groepen die niet aan de Dorpsfeesten verder deelnemen, mee kunnen doen. 

De Dorpsfeesten zijn nog tot en met zondagavond. Op de voorpagina van De MooiLaarbeekKrant vindt u het complete programma hiervan. Dorpsfeesten Aarle-Rixtel vinden plaats op en rondom het terrein van Multicultureel Centrum De Dreef.