Lokale kaartverkoop WiSH Outdoor en Camp WOW van start

NULL

Lokale kaartverkoop WiSH Outdoor en Camp WOW van start

Beek en Donk - Op 5, 6 en 7 juli 2013 presenteert WiSH Events de 7e editie van WiSH Outdoor. Festivalterrein ‘de Aa’ wordt omgetoverd tot een magistraal wonderland waarbij decoratie, service en creativiteit de boventoon voeren.

Daarnaast heeft de organisatie onlangs aangekondigd dat er tevens voor de eerste maal een camping (Camp WOW!) inclusief pre-party zal wordt toegevoegd aan de servicemogelijkheden van het festival. In navolging van de online kaartverkoop, is nu ook de lokale kaartverkoop van start gegaan.

Zondag 7 juli
Ook dit jaar heeft de organisatie weer een goede line-up samen weten te stellen, die past bij het gezellige karakter van WiSH Outdoor. Waar op zaterdag talloze (inter)nationale deejays het festival op zijn kop zullen zetten, kenmerkt de zondag zich als een feest voor jong en oud met haar gezellige en gemoedelijke karakter. Op zondag 7 juli presenteert WiSH Outdoor nationale topartiesten, waaronder Van Velzen, DI-RECT, Jan Smit, Nielson (bekend van ‘Beauty & the Brains’) en de Loco Loco Discoshow. Daarnaast zijn er op zondag ook talloze dance-acts te vinden op het festivalterrein. Zo zullen o.a. de Bassjackers, Feestdjruud, Yellow Claw, Jordy Dazz, Mr. Polska, Mental Theo en the Darkraver de revue passeren. De creatieve area’s en decoratieve hoogtepunten, waarmee het festival zich al jaren onderscheidt, zullen ook niet ontbreken. Kortom, voor ieder wat wils!

Voor het eerst in de geschiedenis van haar bestaan, presenteert WiSH Outdoor haar eerste eigen camping: Camp WOW!. Vanaf vrijdag 5 juli tot en met maandagochtend 8 juli, kunnen bezoekers uit binnen- en buitenland terecht op deze, pal naast het festivalterrein gelegen, rustplaats. Vanzelfsprekend zal de camping van alle gemakken worden voorzien, zodat de campingbezoekers verzekerd zijn van een gezellig en aangenaam verblijf. Tevens zal er op vrijdagavond speciaal een exclusieve pre-party plaatsvinden voor de campingbezoekers. Tickets voor de camping zullen €17,50 kosten en zijn uitsluitend te verkrijgen via de WiSH Outdoor website.

In navolging van de online kaartverkoop, die inmiddels al enkele weken actief is en harder gaat dan ooit tevoren, is ook de lokale kaartverkoop van start gegaan. Op verschillende verkooppunten in de regio is het mogelijk om tickets voor WiSH Outdoor te bemachtigen. De organisatie raadt iedereen die nog tickets wil kopen daarom aan om hier niet al te lang mee te wachten om teleurstellingen te voorkomen.

Lokale voorverkoopadressen:
De Beemd
Kapelstraat 48
5741 CE Beek en Donk

Le Patat
Dorpsstraat 62
5735 EE Aarle-Rixtel

Joy of Life
Kapelaanstraat 6-b
5421 DG Gemert

Mensroom
Oude Aa 4
5701 PZ Helmond

De Koekoek - Café-Zaal + Cafetaria
Dorpstraat 49
5737 GA Lieshout

Plus van Balkom
Piet van Thielplein 30
5741 CP Beek en Donk
0492-468999

Voor meer informatie over tickets, lokale verkooppunten, Camp WOW!, de line-up of andere zaken, kunt u kijken op www.wishoutdoor.com.