Kaartverkoop Zwinkslag officieel van start

NULL

Kaartverkoop Zwinkslag officieel van start 


Beek en Donk - De posters hangen, de bands zijn bekend en de kaarten liggen bij de voorverkoop adressen. Vanaf nu is de kaartverkoop voor Zwinkslag officieel gestart. Dit jaar vindt het feest plaats op zaterdag 15 juni.

Niemand minder dan BZB komt op deze avond een geweldig feestje bouwen. Met alom bekende nummers als Echte Vrienden en Koning Pinterman maken zij van Zwinkslag een onvergetelijke avond. Ook verzorgt de band Meuk een spetterend optreden in het voorprogramma. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Snackbar de Beemd in Beek en Donk en bij Plaza de Kim in Erp en kosten in de voorverkoop €12,50 per stuk (dagkassa €15,-). De aanvang is om 20.30 uur en wie voor 21.00 uur binnen is, ontvangt 2 consumptiebonnen.

Ook de voorbereidingen voor de Scholen- en Dorpszeskamp zijn in volle gang. Inmiddels is het aftellen begonnen, want over minder dan een maand is zover! Zaterdag 15 juni trapt de Laarbeekse jeugd met maar liefst 40 teams het weekend af met de Scholenzeskamp. Op zaterdagavond is er Zwinkslag voor iedereen vanaf 16 jaar en op zondag 16 juni vindt de dorpszeskamp plaats, waarbij allerlei teams het tegen elkaar opnemen. De spelen van de Zeskamp zijn zo ontworpen dat ze een hoop lef, behendigheid en doorzettingsvermogen van de deelnemers vragen.

Wie graag op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom de Zeskamp, kan Facebook en Twitter (@ZeskampBenD) in de gaten houden. Binnenkort is het ook mogelijk om kaarten te winnen voor Zwinkslag.

De Zeskamp en Zwinkslag vinden plaats op het KPJ-terrein aan de Heereindsestraat in Beek en Donk. De entree voor deze dagen is gratis (m.u.v. Zwinkslag op zaterdag avond). Iedereen is van harte welkom om op 15 en/of 16 juni een kijkje te komen nemen bij het Zeskamp.