Restaurantavond Zonnetij groot succes

NULL

Restaurantavond Zonnetij groot succes


Aarle-Rixtel – In de ontmoetingsruimte van Zonnetij in Aarle-Rixtel is een restaurantavond gehouden. Deze eerste avond was een groot succes, er waren 29 aanmeldingen.

In de Zonnetij wordt de volgende restaurantavond gehouden op 11 juni. Een plaatsje reserveren kan tot 6 juni 15:00 uur. Dit kunt u doen via het secretariaat van ViERBINDEN (tel: 0492 328800) of via een mail naar stichting@vierbinden.nl Iedereen is hier welkom, mits u gereserveerd heeft, vanaf 17:30 uur en het diner wordt geserveerd om 18:00 uur. Elke 14 dagen zullen de gezamenlijke dineravonden plaatsvinden. Deze worden bekendgemaakt in dit blad.

Onderstaand menu staat op 11 juni voor u klaar; Een gevarieerd en met zorg samengesteld koud en warm buffet. Bestaande uit huzarensalade, zalmsalade, fruitsalade, een visschotel, vleesschotel en sausjes. Het buffet wordt uitgebreid met plakjes gebraden varkensrollade met champignonsaus en kipreepjes in Stroganoffsaus. Het geheel wordt afgemaakt met rijst, stokbrood en kruidenboter. Dit alles weer voor een laagdrempelige prijs.