Afbeelding

Open Dag Scouting Aarle-Rixtel

Sportnieuws

Open Dag Scouting Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel – De Scouting Aarle-Rixtel houdt op 31 augustus een open dag van 13.30 tot 17.00 uur om het Scouting seizoen te openen. Op deze zaterdag kan men kennismaken met de Scouting Aarle-Rixtel. De open dag staat helemaal in het teken van Kermis, maar dan op een avontuurlijke, Scouting manier. 

Zo is er een Chinese overzet gemaakt van hout en touw, je kunt blikgooien en eendjes vissen of lekker popcorn eten of zelf een wafel bakken boven het kampvuur! Ouders zijn van harte welkom op het koffie terras. Men hoeft uiteraard geen lid van Scouting te zijn om gezellig naar de kermis te komen. Iedereen is van harte welkom!

De jeugdleden die de leeftijd hebben om naar een volgende speltak te gaan, vliegen op deze dag op een spectaculaire manier over. Als je toevallig langs de blokhut komt, kun je nu al zien dat er volop gepionierd wordt. Het zal zeker net zo leuk worden als vorig jaar.

In het nieuwe seizoen is er bij alle speltakken nog ruimte voor nieuwe leden, maar men wil dit keer speciaal aandacht vragen voor de nieuwe speltak, de mini Scouts. Deze speltak is voor jongens van 5 tot en met 7 jaar en voor meisjes van 5 t/m 10 jaar. Men gaat draaien op dinsdag van 18.00 uur tot 20.00 uur en in september is men van harte welkom om 4 avonden gratis te komen kijken hoe leuk het is. Dit kan op dinsdag 3, 10, 17 en 24 september. Graag tot ziens op de blokhut!