Afbeelding

Vanaf komend weekend inschrijven voor Kwizut

NULL

Vanaf komend weekend inschrijven voor Kwizut


Beek en Donk – Word jouw team het slimste team van Beek en Donk komend jaar? Voor de teams die deze titel in de wacht willen slepen, is een goed begin het halve werk. Vanaf komend weekend kan er weer ingeschreven worden voor de gekste, leukste en spannendste quiz van Beek en Donk, die plaatsvindt op zondag 29 december.

Tip
De inschrijfmodule opent van zondag op maandag, precies om 00.00 uur. De teams die zich inschrijven tussen 00.00 en 00.10 uur ontvangen van de organisatie – net als vorig jaar – een tip. Deze tip krijgen zij op de dag van Kwizut. De inschrijvingen sluiten op 6 december. Vorig jaar deden er meer dan 2300 personen mee aan Kwizut, verdeeld over 112 teams. Gaat de organisatie dit aantal komend jaar overtreffen?

Organisatie in volle gang
Wellicht helpt het om de komende maanden de vijf ‘Kwizutters’ Lonneke van Kaathoven, Niels Smits, Ties van Oorsouw, Ron van der Rijt en Pablo Alvarez extra in de gaten te houden. Zij zijn namelijk al weer druk in de weer om Kwizut tot een denderend succes te maken. Wat wordt dit jaar de geheime opdracht? Welke apparatuur zou er nodig zijn om de quiz goed te kunnen maken? En zijn er weer verkleedkleren nodig? Het zijn slechts een paar vragen om alvast eens goed over na te denken.

Uitgifte
In grote lijnen is het concept alweer uitgezet en de eerste vragen zijn gemaakt. Voor 99% blijft de quiz hetzelfde als vorig jaar. “Het grootste verschil dit jaar is de uitgifte van de quiz”, vertelt Niels. “We hebben hier met het oog op de verkeersveiligheid iets anders op verzonnen. Wat dit is, krijgen de deelnemers nog te horen.”

Bestuurswisseling
Nog een verandering is de samenstelling van het bestuur. Ron van der Rijt neemt de plek in van Nikki Barten, die in verband met haar werkzaamheden voor De MooiLaarbeekKrant besloten heeft om zich terug te trekken. Ron: “Kwizut is een geweldig concept. Ik voelde me zeer vereerd toen medeorganisator Lonneke mij vroeg hiervoor. Het grootste euvel voor mij en mijn gezin was dat we niet meer zelf actief deel konden nemen aan Kwizut. Maar ook daar hoefden we niet lang over na te denken. Iedereen vond het superleuk en ik heb er heel veel zin in.”

BC Mixed
De organisatie van Kwizut heeft dit jaar BC Mixed – de Beek en Donkse badmintonvereniging – als samenwerkingspartner bereid gevonden. Niels: “BC Mixed zorgt voor de helpende handjes tijdens de feestavond, welke plaatsvindt op zaterdag 11 januari 2014. Waar de afterparty en feestavond gehouden worden, wordt nog bekendgemaakt.”

Vrijwillig
Voor de mensen die er niet van op de hoogte waren; Kwizut werkt uitsluitend met vrijwilligers en volledig transparant. Louter en alleen ter volksvermaak. Alle financiële meevallers worden teruggeschonken aan de Beek en Donkse gemeenschap.

Categorieën
Nieuwsgierig naar de categorieën? Ron: “Vanaf volgende week (12 september) onthullen wij elke week een categorie in De MooiLaarbeekKrant. Daarnaast komen deze ook op de website www.kwizut.nl en op onze Facebook-pagina te staan.”

Inschrijven
Wil je je inschrijven? Dat kan vanaf zondag op maandag op www.kwizut.nl. Deelname kost €13,00 per team. Voor meer informatie kan gemaild worden naar info@kwizut.nl.