Afbeelding

D.I.O. Drogisterij Mark verkozen tot 'Beste DIO Drogist van Nederland 2013'

NULL

D.I.O. Drogisterij Mark verkozen tot 'Beste DIO Drogist van Nederland 2013'


Lieshout - D.I.O. Drogisterij Mark uit Lieshout is verkozen tot 'Beste D.I.O. Drogist van Nederland 2013'. Deze uitslag werd vorige week tijdens de Health and Beautiful beurs in de jaarbeurs in Utrecht bekendgemaakt.

In 2012 was D.I.O. Mark al verkozen tot '3e meest klantvriendelijke D.I.O. van Nederland'. Terwijl het Lieshoutse team pas een goed jaar bezig was, wist D.I.O. Mark deze prijs al in de wacht te slepen. Dit keer eindigden ze in de categorie 'Local Hero' als 2e en werden ze overall verkozen tot 'Beste D.I.O. Drogist van Nederland 2013'.

Deze titel delen ze met D.I.O. De Vlinder uit Schijndel die ex aequo eindigde en deze titel ook een jaar mag voeren. Zij zitten op een steenworp afstand van elkaar. Beide ondernemers slagen er in door persoonlijk advies en een toegepast assortiment invulling te geven aan de rol van de drogist, zoals D.I.O. het binnen de D.I.O. formule graag ziet. Mark Lommen heeft als startend ondernemer bewezen zich een plek te kunnen veroveren in het dorp door lokale initiatieven. Terwijl de ervaren ondernemer van D.I.O. drogisterij de Vlinder door de juiste commerciële activiteiten een speler van belang is geworden in haar dorp. Het winnen van deze titel is wederom een erkenning van het vakmanschap waarmee het team van D.I.O. Mark u van dienst wil zijn.

D.I.O. Mark is gevestigd aan de Dorpsstraat 5, 5737 GA in Lieshout, tel. 0499-422224.