Uitslag fotopuzzeltocht TTV Een en Twintig

Sportnieuws

Uitslag fotopuzzeltocht TTV Een en Twintig


Beek en Donk – De fotopuzzeltocht van t.t.v. Een en Twintig, die voor de 23e keer werd gehouden, was niet zo moeilijk als vorig jaar. Alle 64 inzendingen waren goed ingevuld. Eén foto heeft bij velen een discussie opgeleverd, foto 5 was een spiegeling in een raam in Mierlo-Hout vlak bij de rotonde.

De organisatie heeft weer veel positieve reacties mogen ontvangen voor deze tocht. Velen hebben weer veel plezier beleefd door aan deze fotopuzzeltocht deel te nemen. Voor een juiste invulling van het formulier had men de nummers in deze volgorde moeten noteren: Startplaats Beek en Donk: 9-18-1-20-10-3-16-12-5-13-2-19-6-4-15-11-7-17-14-8.

De uitslag:
Er zijn 64 Wedstrijdformulieren ingeleverd. Alle met de goede oplossing.
Door loting zijn de volgende prijswinnaars aan gewezen:
1e prijs: waardebon van € 50,–, G. Dekkers, De Melter 10, Lieshout.
2e prijs: waardebon van € 25,–, L. Verbakel, De Peppel 15, Beek en Donk.
3e en 4e prijs: fietscomputers (geschonken door rijwielhandel P.v.d. Berg), W. Constant, Piccolostraat 3, Beek en Donk, M. Smits, Mgr. Verhagenstraat 37, Beek en Donk.
5e, 6e en 7e prijs: waardebonnen van € 12,50, G. v/d Vossenberg, Schoolstraat 39, Beek en Donk,
Fam. v/d Tillaart, Heesweg 12B, Beek en Donk, Chr.v Berlo, Dommel 15, Gemert.
De prijzen worden zo spoedig mogelijk afgegeven of opgestuurd.

De organisatie feliciteert de winnaars met hun prijs en bedankt alle deelnemers voor het meedoen.
Verder bedanken zij de mensen van de verkoopadressen, Drogisterij Ceelen, Bloemboetiek 'De 4 seizoenen', snackbar De beemd, Fam. Van Uden in Mariahout en cafetaria De Kiosk in Lieshout voor de gedane moeite. Tevens hopen zij dat u de fotopuzzeltocht promoot bij uw familieleden, zodat ze volgend jaar meer deelnemers mogen verwelkomen.