Afbeelding

Gratis boek en mooie prijzen voor bibliotheekleden

NULL

Gratis boek en mooie prijzen voor bibliotheekleden


Laarbeek - In november geeft Bibliotheek De Lage Beemden haar leden weer een boek cadeau tijdens de grootste nationale leescampagne: Nederland Leest. De hele maand ligt de klassieker 'Erik of het klein insectenboek' van Godfried Bomans klaar bij de bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen in deze periode ook meedoen aan een krasactie met mooie prijzen.

Nederland Leest is de grootste Nederlandse leescampagne. Jaarlijks staat één boek centraal en dat wordt door de openbare bibliotheken gratis uitgedeeld aan hun leden. Mét de aansporing het te lezen en er met anderen over te praten. Erik of het klein insectenboek vertelt het verhaal van Erik Pinksterblom, die op een nacht het schilderij Wollewei in stapt en in de wereld van de insecten terechtkomt. Daar merkt hij dat het verschil tussen insecten en mensen niet zo groot is.

Krassen voor cadeaus!
Leden die het cadeauboek ophalen, ontvangen daarbij een boekenlegger met een unieke krascode. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, zoals een goed gevulde biebbox ter waarde van €100,00 of entreekaartjes voor bioscopen, musea en allerlei attractieparken. In de prijzenpot zitten ook drie behandelingen bij huidinstituut De Orchidee ter waarde van €54,00, een lunchbon van Brasserie De Keizer van €15,00 en twee toegangskaartjes voor de lezing van Judith Koelemeijer in het literair café in maart 2014.

Minicruise
Iedere boekenlegger bevat bovendien een coupon voor een gratis driedaagse minicruise voor één persoon met DFDS Seaways naar het Engelse Newcastle. Newcastle staat bekend om de diverse musea, het winkelen en het Harry Potter kasteel dat net iets buiten de stad ligt.

Deelname aan deze acties is uitsluitend bedoeld voor bibliotheekleden van achttien jaar en ouder. Helaas geldt voor zowel cadeauboek als kraskaart: op is op.