Afbeelding

Kupalje in het Kouwenbergs kerkje

Muziek

Kupalje in het Kouwenbergs kerkje



Aarle-Rixtel – Het bekende klassiek ensemble ‘Kupalje’ geeft op zondag een concert in het Kouwenbergs kerkje. Kupalje bestaat uit een viertal topmusici die allen zijn verbonden aan de het Conservatorium van Minsk en wereldwijd optredens verzorgen.


Het concert in het Kouwenbergs kerkje is alleen daarom al uniek te noemen. Kupalje brengt populaire klassieke muziek, volksmuziek, opera en operette in velerlei talen zowel vocaal als instrumentaal, waarbij ook het cimbaal op een virtuoze wijze wordt bespeeld. Het is heel bijzonder dat de organisatie deze musici in het kerkje kunnen en mogen ontvangen. Het bijwonen van dit concert is een must voor elke muziekliefhebber!

Kupalje was al eerder te gast in het kerkje .De opbrengst van het concert kont ten goede aan een humaan project, dat het mogelijk maakt dat gehandicapte kinderen uit Wit-Rusland thuis kunnen opgroeien in plaats van in overvolle opvangtehuizen ver van huis. De entree bedraagt €6,00. Het concert begint om 14.30 uur. Kaartjes zijn ook te reserveren via 0492-382943 vanaf 30 september.

Foto: Kouwenbergs Kerkje kupalje