Afbeelding

Aanstormend talent bij Wim Beeren Jazz Society

NULL

Aanstormend talent bij Wim Beeren Jazz Society



Aarle-Rixtel – Wim Beeren Jazz Society heeft op woensdag 29 oktober weer eens zo'n dag dat er iets bijzonders staat te gebeuren.In zaal Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel is de première van het optreden van 3 bijzondere Nederlandse musici welke gerekend mogen worden tot aanstormend talent, maar die tegelijkertijd al gevestigde namen zijn in binnen- en buitenland.


De organisatie heeft het hier over ‘de crème de la crème’ van de jonge Nederlandse jazzgarde: alleskunner Joris Roelofs op basklarinet, samen met de nieuwe gitaarsensatie en Edison winnaar Reinier Baas en de inmiddels meest gevraagde bassist in de scene; Clemens van der Feen. In een mix van de onbekendere standards en eigen repertoire voert improvisatie de boventoon, met verrassende en vooral spannende interacties. Kortom jazz in optima forma. Het is interessant om te zien dat jazzmuziek zich blijft ontwikkelen, al ruim 100 jaar lang. Het levende bewijs wordt op 29 oktober geleverd. Daar wilt u toch zeker bij zijn?

De aanvang is 20.30 uur en de entree bedraagt €8,00. Passe-partouts zijn nog steeds voordelig, en dus op deze avond nog verkrijgbaar voor het luttele bedrag van €60,00. Deze zijn ook te bestellen via info@wimbeerenjazzsociety.nl.

Foto: Joris Roelofs (basklarinet).